Kepenėlių šašlykai

Ingridientai:
460 g avių kepenėlių,
120 g avių lajaus,
šaukštelis susmulkintų petražolių,
žagrenių vaisių,
druskos.
Gaminimas
Nuėmę plėvelę, supjaustome kepenėles 30-40 g svorio gabalėliais. Avių lajų supjaustome 10-15 g svorio gabalėliais.

Ant iešmų pakaitomis suveriame kepenėles ir lajų. Apšlakstome sūdytu vandeniu.

Kepame grilyje apie 10 minučių.

Šašlykus apibarstome petražolėmis ir žagrenių vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!