Kepta kiauliena su moliūgais

Ingridientai:
600 g maltos kiaulienos ir jautienos,
200 g moliūgo,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
50 g sviesto,
maltos mėsos prieskonių, druskos,
aliejaus.

Gaminimas
Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais ir
apkepame keptuvėje su sviestu.
Svogūną susmulkiname ir apkepame
keptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmaišome kiaušinį, maltą išmirkytą batoną, keptą
svogūną, kiaušinių, prieskonius, druską, gerai
išminkome.
Į mažos kepimo formos apačią dedame moliūgo, ant jo mėsos masės. Kepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!