Kepta višta su citrina

Ingridientai:
1 višta,
50 g sviesto,
malto imbiero,
maltų pipirų,
3-4 česnakų skiltelės,
druskos,
25 g brendžio (nebūtinai).
Gaminimas
Vištą nuplauname, nusausiname, įtriname iš vidaus ir iš išorės sviesto, prieskonių, susmulkintų česnakų mišiniu. Citriną subadome šakute ir įdedame į vištos vidų. Vištą dedame į išteptą sviestu arba aliejumi keptuvą, apšlakstome brendžiu, įpilame truputį verdančio vandens arba sultinio ir kepame karštoje orkaitėje 50-60 min. Kepdami retkarčiais palaistome išsiskyrusiu sultiniu. Tame pačiame keptuve galime kepti bulves. Iškeptą vištą dedame į pakaitintą dubenį ir, išėmę citriną, tiekiame į stalą su keptomis bulvėmis, konservuotais arba keptais vaisiais, daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!