Keptas karpis su padažu

Ingridientai:
500 g karpis,
citrininių žuvies prieskonių,
1 citrinos sultys,
2 šaukštai midaus gėrimo ''Vilnius'',
druskos.

Padažui:
1 raudona paprika,
3 skiltelės česnako,
1 šaukštas marinuotų kaparėlių,
1 jaunas svogūnas su laiškais,
krapų,
2 šaukštai obuolių acto,
5 šaukštai aliejaus,
100 g vandens,
druskos, pipirų.
Gaminimas
Išvalytą karpį pabarstome druska, žuvies prieskoniais, įtriname, palaistome citrinos sultimis bei midaus gėrimu ir marinuojame 5-6 vai. suvynioję į foliją. Žuvį kepame grotelėse, žarijų kaitroje. Padažui susmulkiname papriką, svogūno galvutę, česnakus, krapus. Juos sumaišome su kaparėliais, actu, aliejumi, vandeniu, paskaniname prieskoniais. Iškeptąą karpįį patiekiame su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!