Keptas upėtakis

Ingridientai:
800 g upėtakių,
prieskonių (pipirų, mairūnų),
80 g sviesto ar kitokių riebalų,
miltų ar džiūvėsėlių,
1 kiaušinis,
druskos.
Gaminimas
Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje ant silpnos ugnies.

Patiekiami pašildytame pusdubenyje, papuošti citrinos griežinėliais ar apibarstyti petražolių lapeliais. Galima patiekti apipylus spirgučiais su pakepintais svogūnais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!