Kepti obuoliai su vaniliniu padažu

Ingridientai:
4 obuoliai,
50g cukraus,
cinamono.

Padažui:
1 stiklinė pieno,
2 tryniai,
50g cukraus,
vanilinio cukraus.
Gaminimas
Obuoliai nulupami, siauru peiliu atsargiai išimami sėklalizdžiai. Tuštuma užpildoma kapotu obuoliu, sumaišytu su cukrumi ir cinamonu. Paruošti obuoliai sustatomi į skardą ant pergamentinio popieriaus, iškepami ir atšaldomi. Sustatyti į lėkštę jie užpilami padažu.

Padažui tryniai ištrinami su cukrumi, užplikomi verdančiu pienu ir maišant pakaitinama, kol padažas pradės tirštėti. Tada suberiamas vanilinis cukrus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!