Kepti skrandukai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
Vištų skrandukai, pipirai, lauro lapai, druska, svogūnai, sultinio kubelis (galima ir nedėt), aliejus (arba sviestas)
Gaminimas:
Nuo skranduku nupjaustyti taukus ir nesvarumus, sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 15-20 min. Nupilti nešvarų vandenį, užpilti nauju, įdėti lapelių, svogūnų, pipirų, druskos pagal skonį (galima dar sultinio kubelį) ir virti apie valandą (galima ir mažiau, bet kuo ilgiau verdi, tuo minkštesni). Išvirtus apkepinti keptuvėje ant sviesto ar aliejaus (jeigu valgyti tik šiltus, tai skaniau ant sviesto, bet kepant ant aliejaus, skanu ir šalti).
Tinka vartoti su: Su keptom bulvėm! Pasaka...

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!