Keptos šviežių bulvių puselės


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g pailgos formos bulvių,
150 g riebaus fermentinio sūrio,
2 šaukštai kmynų,
druskos.
Gaminimas:
Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir palaikyti 5 min. Į skardą dėti perpjauta puse aukštyn, užbarstyti sutarkuotu sūriu ir kepti orkaitėje.Kai bulvės suminkštės, išimti ir, kol karštos, dar kartą apibarstyti sūriu, ankstesnis jau bus išsilydęs.Valgyti su šviežiais arba raugintais agurkais. 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!