Kibinai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 4
Ingridientai:

25 g mielių  
100 g pieno  
1 kiaušinis  
200 g grietinė  
0,5 kg miltų  
Aptepimui:  
0,5 kiaušinio   
Įdarui:
300 g jautienos be kaulo
100 g kopūstų
100 g svogūno  
druskos  
pipirų

Gaminimas:

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame mielinę tešlą.
Įdarui jautieną supjaustome kuo smulkesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustome ir kopūstą bei svogūnus.
Ją iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio).
Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus.
Kibinus patepame kiaušiniu ir sudedame į skardą.
Kepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!