KRIUŠONAS SU BRAŠKĖMIS

Ingridientai:
500g braškių
2 citrinos
0,7 l balto vyno
0,7 l šampano
melisos lapelių

Gaminimas
Braškes nuplauti, išvalyti nuo lapelių ir supjaustyti per pusę. Plona spirale pjaunant žievelę aplupti citriną. Kitą citriną aplupti, išskirstyti skiltelėmis ir nuojų atsargiai pašalinti ploną odelę. Braškes, citrinos žievelę ir skilteles sudėti į kriušonui skirtą indą. Išspaustas nuluptos citrinos sultis ir baltą vyną supilti į indą ant uogų ir palikti vėsioje vietoje apie 1 val. pastovėti. Prieš patiekiant supilti šampaną ir papuošti mėlisos lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!