Lazanija su grybais

Ingridientai:
400g miltų,
4 kiaušiniai,
400g pievagrybių,
skiltelė česnako,
šaukštas susmulkintų petražolių,
stiklinė bešamelio padažo,
sviesto,
tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų,
taurelė konjako.
Gaminimas
Pagaminkite tešlą, kai ši kiek pastovės, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratinėmis juostelėmis. Pagaminkite bešamelio padažą, nuplaukite grybus ir perpjaukite juos per pusę. Pakepinkite grybus svieste, pridėkite smulkiai supjaustyto česnako, druskos. Kai grybai siek tiek apkeps, įpilkite konjako ir kepkite toliau. Petražoles sudėkite tik pačioje pabaigoje. Paskaninkite druska.
Lazaniją išvirkite pasūdytame vandenyje. I vandenį prieš virimą įpilkite du šaukštus aliejaus. Išvirtą lazaniją sudėkite ant švarios medžiagos.
Lazanijos juosteles sluoksniuokite riebalais išteptoje keptuvėje ar kepimo skardoje. Lazanijos sluoksnius atskirkite padažo ir grybų sluoksniais.
Viršutinį lazanijos sluoksnį gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus uždėkite keletą sviesto gabalėlių. Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!