Ledo bokštas

Ingridientai:
I sluoksniui:
1 pakelis persikų želė.

II sluoksniui:
1 pakelis persikų želė,
200 g grietinėlės,
1 pakelis vanilinio cukraus,
0,5 stiklinės konservuotų kriaušių sirupo.

III sluoksniui:
300 g grietinėlės,
5 konservuotų kriaušių puselės.
0,5 stiklinės konservuotu kriaušiu sirupo,
2 šaukštai želatinos,
0,5 stiklinės cukraus.
Aliejaus formai patepti.

Gaminimas
Aliejumi patepame formą, į ją pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekvieną iš jų šaltai.
Pirmam sluoksniui pakelį persikų želė ištirpiname 1,5 stiklinės verdančio vandens ir pravėsus pilame į formą. Sustingdome.
Antram sluoksniui želė ištirpiname 1 stiklinėje verdančio vandens ir sumaišome su plakta pasaldinta grietinėle bei kriaušių sirupu. Užpilame ant sustingusio I sluoksnio ir paliekame sustingti.
Trečiam sluoksniui suplaktą pasaldintą grietinėlę sumaišome su sirupu, susmulkintomis kriaušėmis ir išbrinkinta bei išleista želatina. Supilame ant II sluoksnio.
Sustingusį "Ledo bokštą" iškrečiame ant lėkštės ir papuošiame konservuotais ir šviežiais vaisiais.
(Kvieiu prie stalo 2)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!