Lenkiški migdolų sausainėliai

Ingridientai:
2 kiaušiniai,
200 g nuluptų maltų migdolų,
200 g cukraus,
3 lašai karčiųjų migdolų esencijos,
cukraus pudros.
Gaminimas
Atskirti kiaušnių trynius ir baltymus. Baltymus suplakti. Likusius ingridientus išmaišyti kartu su kiaušinių tryniais ir tuomet įmaišyti į baltymus. Masę užtepti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti orkaitėje 100 laipsnių temperatūroje apie 2 val. Kiek ataušinti ir supjaustyti 2,5 x 6 cm ilgio stačiakampiais ar rombais. Apibarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!