Libanietiški moliūgų kukuliai

Ingridientai:
6 nedideli moliūgai,
100-200 g tarkuotų džiūvėsėlių,
aliejaus kepimui,
100 g Parmos arba Balkanų sūrio,
2 kiaušiniai,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Moliųgus nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir 10 minučių pavirinkite sūdytame vandenyje. Tada sugrūskite. Į gautą košę suberkite 100 g tarkuoto sūrio, supilkite 2 išplaktus kiaušinius, kad tešla būtų reikiamo tirštumo, įberkite tarkuotų džiūvėsėlių. Padarykite mažo kiaušinio dydžio rutuliukus, pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite karštame aliejuje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!