Lietiniai su morkomis ir baklažanais

Ingridientai:
Tešlai:

3 kiaušiniai;
250 g miltų;
½ stiklinės pieno.

Įdarui:

2 morkos;
½ baklažano;
Cukraus;
Vandens;
2 kietai virti kiaušiniai;
1 didelis svogūnas.
Gaminimas
Įdarui morkas išvirti ir atšaldyti, tada jas 30 min. mirkyti saldintame vandenyje. Baklažaną nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Svogūną susmulkinti ir pakepinti. Morkas susmulkinti šiaudeliais kaip ir baklažanus, tada sumaišyti su svogūnais ir viską trumpai pakepinti.

Kiaušinius šiek tiek paplakti, supilti pieną, sudėti miltus ir viską gerai išmaišyti. Tada iškepti plonus lietinius. Ant iškepto blynelio per vidurį dėti į daro ir jį sulankstyti. Galima patiekti iš karto arba prieš tai dar šiek tiek pakepinus iš abiejų pusių keptuvėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!