Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Ingridientai:
Maltiniams:
700 g kiaulienos faršo,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
1 kiaušinis,
2 šaukštai krakmolo,
kiaulienos prieskonių,
miltų maltiniams apvolioti,
aliejaus maltiniams kepti.
1 l virtų voveraičių,
2-3 pomidorai,
200 g fermentinio sūrio.
Gaminimas
Suminkome faršą su batono riekele,
kiaušiniu, krakmolu bei prieskoniais.
Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iškepame aliejuje. Iškeptus maltinius sudedame į aliejumi pateptą skardą. Ant viršaus dedame voveraites, pomidorų griežinėlius ir sutarkuotą
fermentinį sūrį. Kepame orkaitėje, kol išsilydo sūris. Patiekiame su virtais ryžiais arba bulvėmis, papuošiame salotų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!