Maltiniai su kopūstais

Ingridientai:
600 g kiaulienos faršo,
1 kiaušinis,
1 svogūnas,
2 rieškučios susmulkintų kopūstų,
50 g sviesto,
1,5 šaukšto kmynų,
2 šaukštai krakmolo,
piene išmirkyta batono riekelė,
druskos,
1 šaukštas cukraus,
kiaulienos prieskonių,
aliejaus patepti.
Gaminimas
Dubenyje faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.
Keptuvėje svieste pakepiname svogūno kubelius ir kopūstus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvėsusius įmaišome į faršą.
Faršą paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltinius. Juos patepame aliejumi, pabarstome kmynais, įpilame 0,5 stiklinės pasūdyto vandens ir kepame 220 C temperatūros orkaitėje apie 50 min.
Maltinius patiekiame su ryžių ir daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!