Meksikietiškas jautienos kepsnys

Ingridientai:
200 g jautienos išpjovos,
25 g augalinio aliejaus,
3 g česnako, 75 g svogūno,
75 g raudonosios saldžiosios paprikos, 75g pomidorų,
0,1 g maltų juodųjų pipirų,
druskos.
Gaminimas
Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipirais ir apkepti augaliniame aliejuje taip, kad viduje jie liktų neiškepę. Išdėlioti dubenyje ir uždėti kaisti ant garų. Toje pačioje keptuvėje, kur kepė mėsa, 10 minučių troškinti supjaustytus svogūną ir raudonąją saldžiąją papriką. Po to sudėti pomidorų ketvirtadalius, dar patroškinti 5 minutes. Daržoves išdėlioti ant kepsnių ir iš karto patiekti su šviežiu batonu ir bulvių piurė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!