MELIONŲ IR KARAMBOLŲ SALOTOS SU MĖTŲ UŽPILU

Ingridientai:
1 nedidelis melionas,
1 karambola,
100 g ''Aisberg'' salotų,
3-4 šakelės mėtų arba melisų,
citrinų sulčių,
alyvų aliejaus.
Gaminimas
Į indo vidų dedame stambiai pjaustytas salotas. Melioną išskobiame padarydami rutuliukus, karambolą supjaustome žvaigždelėmis. Gražesnių mėtos ar melisos lapų padėliojame ant viršaus. Likusius mėtų lapus ir stiebelius supjaustome, supilame aliejų ir citrinų sultis, smulkintuvu sutriname. Padažą tiekiame atskirai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!