Mėsos šašlykas su pikantišku padažu

Ingridientai:
4 porcijos
600 g kiaulienos be kauliukų,
150 g rūkytos šoninės arba lašinių,
3 svogūnai,
po 1 raudoną ir žalią saldžiąją papriką,
1/2 šaukštelio maltų pipirų,
5 šaukštai aliejaus, druskos.
PADAŽAS
50 gramų majonezo,
3 šaukštai kečupo,
2 šaukštai maltų saldžiųjų paprikų,
2 lašai tabasko padažo,
2 lašai sojų padažo.
Gaminimas
Kepti ant iešmo 7 minutes.
PARUOŠIMO BŪDAS
Mėsą supjaustyti 2-3 cm storio gabaliukais, lašinius 1 cm storio gabalėliais. Nulupus svogūnus supjaustyti 1/2 cm storio griežinėliais. Paprikas supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Mėsą ir daržoves išmaišyti su pipirais ir aliejumi.
Visus padažžo komponentus supilti įį dubenįį, gerai iššmaįiššyti,ąąąą pagardynti druska, pipirais ir cukrumi pagal skonūį.
Mėsąžž ir daržoves nuvalyti. Suverti ant išešmoš ir kepti. Dažnai sukioti iešmą ir mėėsos gabalus tepti aliejumi. Gatavą patiekalą pasūdyti. (Jolanta)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!