Mėsos slėgtainio salotos su padažu

Ingridientai:
200 g mėsos slėgtainio,
raugintas arba marinuotas agurkas,
svogūnas,

Padažas:
2 šaukštai aliejaus,
po šaukštą garstyčių,
vandens,
acto,
sojos padažo;
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Indelyje pagaminti padažą, kruopščiai sumaišant visus komponentus. Mėsos slėgtainį ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, agurką -skritulėliais, išmaišyti su padažu. Rekomenduojama 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ir alumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!