MIŠRAINĖ SU ROZMARINO PADAŽU

Ingridientai:
15 ml aliejaus
4 vištos krūtinėlių filė
90 ml sauso baltojo vyno
ryšulėlis svogūnus laiškų
2 nedideli salierai
raudonoji paprika
500 g mažų bulvyčių

Padažui:
200 ml majonezo
skiltelė trinto česnako
30 ml citrinų sulčių
šaukštelis džiovinto ro
Gaminimas
Vištienos filė apkepkite aliejuje, supilkite vyną ir apie 2 min. pakaitinkite. Kai atvės, vištieną išgriebkite ir susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintais svogūnais, salierais, paprika ir bulvių puselėmis.
Paruoškite padažą: sumaišykite visus recepte nurodytus komponentus. Apliekite mišrainę ir išmaišykite. Puoškite smulkintu rozmarinu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!