OBUOLIŲ IR VIŠTIENOS UŽKANDIS SU MOLIŪGŲ SĖKLOMIS

Ingridientai:
1 didelis saldus obuolys,
150 g baltojo vyno,
50 g virtos vištos krūtinėlės,
vištienos prieskonių,
1 šaukštas majonezo,
20 g sviesto,
20 g moliūgų sėklų,
džiovintų krapų.
Gaminimas
Obuolį nuvalome, padaliname į tris dalis, išimame sėklalizdžius ir verdame vyne 2 min. Išimame. Vištienos, sumaišytos su sviestu ir majonezu, pridedame į obuolių vidų. Apdėliojame moliūgų sėklomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!