Omletas su dešra ir šonine

Ingridientai:
100 g dešros arba virtos mėsos,
50 g šoninės,
paprikos ankštis,
pomidoras,
svogūnas,
raugintas agurkas,
2 kiaušiniai,
miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
2-3 pievagrybiai,
fermentinio sūrio,
maltos paprikos,
ketčupo,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Didelėje keptuvėje pakepinti dešros griežinėlius, šoninę. Suberti supjaustytą svogūną, papriką, pomidorą, agurką. Šiek tiek pakepinti, įberti druskos, pipirų, maltos paprikos. Kiaušinius išplakti, dėti kepimo miltelius, o miltų berti tiek, kad tešla būtų tiršta. Šia tešla užpilti daržoves ir dešrą, kepti ant vidutiniškai įkaitintos viryklės. Kai omleto paviršius sutvirtės, suberti smulkiai supjaustytus ir pakepintus pievagrybius, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu. Omletą įdėti į karštą orkaitę ir kepti, kol išsilydys sūris. Patiekti karštą su ketčupu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!