Paelja su žuvimi ir jūros gėrybėmis


Patiekalo šalis: Ispanija
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
Indelis midijų arba kalmarų,
300 gramų šaldytų krevečių,
150-200 gramų žuvies filė,
0,5 kilogramo ryžių,
žiupsnelis raudonųjų pipirų,
šafrano,
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
Perplautus ryžius suberti į puodą, užpilti vandeniu (kad vos apsemtų) ir virti. Kai ryžiai išbrinks, keliskart įpilti skysčio iš konservų dėžutės ir virti toliau.
Žuvies filė supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti, po to išvirtus ryžius sudėti į keptuvę ir sumaišyti su midijomis arba kalmarais, paskaninti šafranu, raudonaisiais pipirais ir druska. Krevetėmis, žalumynais ir citrinomis papuoštą patiekalą patiekti dideliame inde.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Ernis 2009-12-24 15:06:03
nuo kada ?odis "paella" (kas yra "paeja) tariasi "paelja"? kodel darote tokias grubias klaidas?