Paniruoti kepti grybai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g šviežių grybų,
druskos, muskato riešuto arba pipirų,
3 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
sviesto.
Gaminimas:
Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato riešutu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje ir dar apvolioti džiūvėsėliais. Džiūvėsėlius plačiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol grybų griežinėliai suminkštės ir iš abiejų pusių paraus. Valgyti karštus. Paniruoti galima ir virtus grybus, bet kepti jie būna sausi. Patiekti su keptomis arba virtomis bulvėmis ir troškintomis morkomis arba žiediniais kopūstais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!