Paprikų vyniotiniai su tunu ir ančiuviais(Ramunės)

Ingridientai:
4 spalvotos paprikos,
1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus,
Rupi druska.

Įdarui:
400 g tunų konservų savo sultyse,
2 smulkiai supjaustytos ančiuvių filė,
1,5 valgomojo šaukšto kaparėlių,
1 valgomasis šaukštas obuolių acto,
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 valgomasis šaukštas garstyčių, 50 g majonezo,
smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai,
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 180 °C. Paprikas patepti aliejumi ir kepti skardoje apie 40 minučių, kartais pavartant. Dar karštas sudėti į polietileno maišelį ir sandariai uždaryti. Ataušinti ir nulupti odelę. Paprikas supjaustyti išilgai juostelėmis į 4 dalis. Nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Įdarui viską sumaišyti. Įdarą išdėlioti ant paprikų juostelių ir susukti vyniotinius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!