Pasukų žiedas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 litras pasukų ( rūgpienio, kefyro, jogurto),
svogūnų laiškų,
druskos,
3 šaukštai želatinos.
Gaminimas:
Želatiną išbrinkinti, ištirpinti ir supilti į pasukas, įberti druskos ir smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Manau, kad česnakiuko pora skiltelių irgi neblogai būtų. Supilti į apvalią ( kekso) formą ( prieš tai patepus aliejumi) ir įdėti į šaldytuvą. Kai sustings, išversti į lėkštę. Valgyti su karštomis bulvėmis, trapučiais ar riekele.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!