"Permantje sriuba"

Ingridientai:
1 kg bulvių,
50 g sviesto,
100 g svogūnų,
1l. pieno,
1l. vandens,
petražolių,
druskos,
pipirų.
Gaminimas
Bulves su lupenomis išvirti, nulupti ir sutrinti. Svieste apkepinti supjaustytus svogūnus su petražolėmis, tuomet uždengus 15 minučių juos patroškinti. Sudėti bulves, įpilti karšto vandens ir pieno. Ją pasūdyti ir paskaninti pipirais. Pavirti dar 10 minučių. Sriuba turėtų būti grietinėlės tirštumo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!