Pica Venecija

Ingridientai:
Picos paplotėliai
100g saliamio dešros
Skardinė pomidorų
100g fermentinio sūrio
Pusė ankšties raudonosios paprikos
Pusė ankšties žaliosos paprikos
Šaukštelis džiovinto raudonėlio
4 šaukštai alyvų aliejaus
Pipirų
Druskos

Gaminimas
Dešrą supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuvarvinti ir supjaustyti griežinėliais. Papriką nuplauti, išimti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Sūrį stambiai sutarkuoti. Picos paplotėlius aptepti alyvų aliejumi, sudėti dešrą, paprikos, pomidorus, apsibarstyti sūriu, prieskoniais ir druska. Viršų apšlakstyti likusiu aliejumi. Kepti iki 220C įkaitintoje orkaitėje 20min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!