Pikantiškas užkandis

Ingridientai:
400 g. jautienos filė,
kiaušinio trynys,
citrinos sulčių,
2 svogūnai, druskos,
100 g. kapotų kaparėlių be kotelių,
po šaukštą susmulkintų krapų ir petražolių,
maltų juodųjų pipirų.
Gaminimas
Jautienos filė nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame faršą į dubenėlį, suspaudžiame ir išverčiame į lėkštelę. Kauburėlio viršuje padarome duobutę, į ją įleidžiame kiaušinio trynį. Apibarstome druska ir pipirais. Aplink mėsą kauburėliais sudedame susmulkintas petražoles, krapus, supjaustytus svogūnus ir kapotus kaparėlius. Prieš tiekdami užpilame šviežiai spaustų citrinų sulčių.

Pastabos:
Šiam patiekalui ruošti tinka tik šviežia jauno gyvulio mėsa. Galima tiekti su aliejumi ar majonezu bei pomidorais. Vietoj citrinų sulčių galima vartoti actą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!