Pikantiški jautienos suktinukai

Ingridientai:
12 griežinėlių plonai supjaustytos šviežios jautienos filė (maždaug 400g.),
250g. rikotos sūrio,
3 šaukštai grietinėlės,
8 lašai Vorčesterio padažo,
6 šaukštai alyvų aliejaus,
citrina,
50g. parmezano sūrio,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žalumynų,
salotų lapų.
Gaminimas
Salotų lapus nuplauname, nuvarviname ir gražiai sudedame į lėkštę. Rikotą sutriname šakute, pagardiname pipirais, pasūdome, supilame grietinėlę ir sukame mediniu šaukštu, kol masė tampa vienalytė. Kiekvieną jautienos griežinėlį patepame sūrio mase ir susukame ritinėlius. Suktinukus sudedame ant salotų lapų.

Ruošiame padažą. Išspaudžiame pusės citrinos sultis, sumaišome su Vorčesterio padažu, pasūdome ir nuolat plakdami pamažu supilame aliejų. Gautą padažą supilame ant suktinukų.

Prieš tiekdami atšaldome, puošiame parmezano gabalėliais, citrinų griežinėliais, žalumynais.

Pastabos:
Mėsa turi būti supjaustyta ypač plonais, tolygiais griežinėliais. Taip supjaustyti bus lengviau, jei pries tai mėsą atšaldysite.

Gaminimo laikas: 35min. Papildomas laikas: 2val.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!