Prancūziškai kepta jautiena


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.700 g jautienos be kaulų 2.12 bulvių
3.1 šaukštas sviesto
4.1 šaukštas miltų
5.1 šaukštelis buliono
6.1 šaukštelis citrinos sulčių
Gaminimas:

Jautieną gerai išmušti, pagal poreikį pasūdyti, užberti pipirų, mesą susukti ir įvynioti į kepimo popierių, aprišti, padėti kepti į keptuvę arba ant iešmo.
Padažo ruošimas: ištirpinti sviestą, suberti miltus, bulioną, supilti cintrinos sultis ir išmaišyti.
Iškeptą jautieną išimti iš popieriaus, supjaustyti, sudėti į lėkštę kartu su keptomis bulvėmis, užpilti padažu. Skanaus !



Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!