Pupelių sriuba

Ingridientai:

1 vištos nugarėlės
2 l vandens
1/2 stiklinės pupelių
1 nedidelės morkos
5-6 šampinjonų
1 svogūno
1 bulvės
lauro lapelių
pipirų
druskos pagal skonį
alyvų aliejaus kepimui
petražolių lapelių

Gaminimas:

Pupeles iš anksto numirkome. Vištos nugarėlę, svogūną, lauro lapelius dedame į puodą su vandeniu ir ant mažos ugnies verdame. apie 1,5 val., kol mėsa pradeda atsisikirti nuo kaulų. Suberiame išmirkytas pupeles, pupeles geriau naudoti baltas, nes margos nutamsina sultinį. Suberiame pipirus , druską , bulves, supjaustytas mažais kubeliais. Tuo pačiu metu pakepame alyvų aliejuje per burokinę tarką sutarkuotas morkas, bei smulkiai supjaustytus šampinjonus ir sudedame į sriubą. Dar 5 min paverdame ir nukaičiame. Prieš paduodant į stalą pabarstome petražolių lapeliais .

Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!