PUSRYTINIAI SUMUŠTINIAI

Ingridientai:
100 g fermentinio sūrio
1 kiaušinis
batonas

Gaminimas
Sūrį sutarkuojame burokine tarka, įmuūame kiaušinį ir viską gerai išmaišome. Batoną supjaustome riekelėmis. Ant kiekvienos riekelės dedame paruoštos masės (gana riebų sluoksnį). Įkaitiname aliejų keptuvėje. Dedame paruoštus sumuštinius į keptuvę taip, kad užteptoji masę atsidurtų ant įkaitusių riebalų. Kepame porą minučių, po to apverčiame ir apkepame kitą batono pusę iki gelsvai rusvos spalvos. Valgome karštus arba ne visai su arbata, ar kava.

(Jolanta)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!