Ragu su marinuotais agurkais

Ingridientai:
500 g bulvių,
300 g morkų,
400 g marinuotų agurkų,
500 g liesos mėsos,
Magi kubelis,
Pipirai,
Vegeta,
Pomidorų padažas.
Gaminimas
Bulves, morkas, marinuotus agrukus ir liesą mėsą supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų. Troškinti apie 10 min., tada sudėti prieskonius, negailėti pipirų - patiekalas turi būti aštrus. Pomidorų padažą supilti prieš pabaigą.
Patiekalas paruoštas, kai daržovės suminkštėja. (Inga)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!