Raugintų burokėlių sriuba
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
1 l vandens,
3 vidutinio dydžio rauginti burokėliai,
1 svogūnas,
300 g grietinės,
druskos,
cukraus,
lauro lapelių.
Gaminimas:
Į verdantį vandenį sudėti stambiai sutarkuotus raugintus burokėlius, svogūną, druskos, cukraus, lauro lapelių ir virti 4 – 5 minutes.
Sriubą rūgštinti raugu, kuriame rauginti burokėliai, užbalinti grietine. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!
Nuoroda į receptą:
https://www.geri-receptai.lt/receptas/raugintu-burokeliu-sriuba