Raugintų kopūstų sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
2 – 3 stiklinės raugintų kopūstų,
20 – 30 g džiovintų grybų,
1 – 2 morkos,
1 petražolės šaknis,
1 svogūnas,
1 – 2 šaukštai riebalų,
1 šaukštas miltų,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
1 lauro lapas,
druskos, pipirų.
Gaminimas:
Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti  prieskoniu, pasūdyti, dar patroškinti. Po to viską užpilti sultiniu ir užvirti. Užbalinti grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!