Rudeninis troškinys

Ingridientai:
1 nedidelis kopūstas,
0,5 l raugintų kopūstų,
400 g kiaulienos,
0,5 l sūdytų kazlėkų,
0,5 stiklinės aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
laurų lapų,
prieskonių troškintiems kopūstams,
aliejaus kepimui.
Gaminimas
Kiaulieną supjaustome kubeliais, pasūdome ir pakepiname aliejuje. Kiaulienos kubelius sudedame į puodą troškinimui. Kopūstą smulkiai supjaustome ir sumaišome su prieskoniais, raugintais kopūstais bei išmirkytais kazlėkais. Taip paruoštus kopūstus sudedame ant mėsos kubelių. Įpilame 1 stiklinę vandens, aliejų ir troškiname uždengę dangčiu, kol suminkštėja mėsa ir kopūstai. Baigiant troškinti sudedame prieskonius. Patiekiame su virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!