Ryžių košė pusryčiams


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1,3 stiklinės ryžių,
pienas,
sviestas,
cukrus,
cinamonas
Gaminimas:
Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuvarvės, ryžius dėkite į 6 stiklines karšto, bet neverdančio vandens arba pieno. Virdami dažnai maišykite, kad neprisviltų. Galite įdėti šaukštą ar daugiau sviesto.
Tinka vartoti su: Prie košės paduokite išlydyto sviesto, cukraus ir cinamono.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Jorune 2009-02-22 12:13:36
siaip ryziu koses reiktu isvis nemaisyti, o virti uzdengus ant labai silpnos ugnies. tada savaime susidaro mazi tarpeliai tarp ryziu ir jie neprikepa prie puodo (na nebent skyscio neliktu)