Saldi silkė

Ingridientai:

Silkės
Svogūno
morkos
majonezo
cukraus

Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių dedami kepti aliejuje svogūnai, po to virtos, nuluptos ir sutarkuotos stambia trintuve morkos. Galiausiai į mažą stiklainį majonezo (aš naudoju "Vilniaus") reikia įdėti 1-1,5 šaukštelio cukraus, viską išmaišyti ir užpilti ant sluoksniuotos silkės. Papuošimui naudojame petražolių šakeles.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!