Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis

Ingridientai:
200 g. saldžiųjų varškės sūrelių
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai želatinos
1 pakelis braškių želės
8-10 braškių
0,5 stiklinės kokosų drožlių
truputis vanilinio cukraus
Gaminimas
Nedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į dubenėlį įpilame truputį ištirpintos braškių želės. Kai ji sustingsta, ant viršaus gėlės forma išdėliojame supjaustytas braškes ir užpilame braškių žele, trečdalį palikdamos deserto apatiniam sluoksniui.
Sūrelius pertriname per sietelį, sudedame cukrų, du trečdalius kokosų drožlių, vanilinio cukraus ir gerai išmaišome.
Į šią masę supilame ištirpintą želatiną.
Sūrelių tyrę dedame į dubenėlį ant sustingusios želės. Ant viršaus supilame likusią želės dalį ir 20 min. laikome šaltai.
Jei desertas, apvertus indą, neišsiima, jį galima pašildyti karšto vandens vonelėje. Sūrelių sluoksnių šonus puošiame kokosų drožlėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!