Salotos su konservuotais žirneliais

Ingridientai:
Pusės galvutės žiedinio kopūsto
Pusė cukinijos
1-2 pomidorai
2 svogūnai
Pusė stiklinės konservuotų žirnelių
Prieskonių (druskoks, pipirų, Vegetos)

Padažui:
Pusė stiklinės grietinės, pusė stiklinės jogurto, 2-3 stitelės česnako, 2 šaukštai citrinos sulčio,druskos, pipirų.
Gaminimas
Žiedinį kopūstą išsikirtykite ir išvirkite pasūdydytame vandenyje. Svogūnus ir cukiniją supjaustykite ir apkepinkite, paskaninkite prieskoniais. Į lėkštę sudėkite skiltelėmis supjaustytus pomidorus, svogūnus, cikiniją ir žiedinius kopūstus, sumaišytus su konservuotais žirneliais. Salotos užpilkite padažu . Padažui sumaišytus su konservuotais žirneliais. Salotas užpilkite padažu. Padažui sumaišykite grietinęę su jogurtu, citrinų sultimis, susmulkintais čį9;esnakais ir įberti druskos bei pipirų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!