Šaltalankių kremas

Ingridientai:
1 stiklinė šaltalankių sulčių su cukrumi,
1,5 stiklinės vandens,
1 stiklinė cukraus,
2 šaukštai krakmolo,
200 g plaktos grietinėlės.

Šokoladui:
40 g sviesto,
2 šaukštai cukraus,
2 šaukštai kakavos,
2 šaukštai pieno arba vandens,
plaktos grietinėlės,
migdolų plokštelių,
šokoladinių pabarstų ar tarkuoto šokolado papuošimui.

Gaminimas
1 stiklinę sulčių, 1 stiklinę vandens, 1 stiklinę cukraus kaitiname puode. 0,5 stiklinės vandens sumaišome su krakmolu ir supilame į karštą sirupą, užviriname. Kisielių atšaldome ir sumaišome su plakta grietinėle. Kremą sudedame į taures, apšlakstome išvirtu šokoladu, papuošiame plakta grietinėle, šokoladiniais pabarstais, migdolų plokštelėmis.

P.S.
Jei šaltalankių sulčių neturite, kisielių virkite iš apelsinų sulčių, tik jų neskieskite vandeniu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!