Šaltas garstyčių arba krienų padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
1-1,5 stiklinės sultinio,
druskos,
pipirų,
0,5 stiklinės grietinės,
1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų,
truputis cukraus,
(citrinos sulčių arba rūgštaus vyno)
Gaminimas:
Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus ir tarkuotą svogūną, kol pagels. Įpilti sultinio, pavirinti 8 - 10 minučių, Pasūdyti ir apibarstyti pipirais, ataušinti. Į šaltą padažą įdėti grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus,galima įpilti rūgščių sulčių.
Tinka vartoti su: Padažas tinka prie kiaulienos, avienos ar jautienos valgių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!