Šaltibarščiai II


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:

1 l kefyro,
(200 g pieno),
2-3 virti ar marinuoti burokėliai,
agurkas,
ridikėliai,
1 virtas kiaušinis,
svogūnų laiškai, krapai,
druska.

Gaminimas:
Burokėlius nulupti ir stambiai sutarkuoti, agurkus, ridikėlius, svogūnus ir krapus  supjaustyti. Įpilti kefyro (ir pieno). Pagal skonį iberti druskos, įdėti pusiau perpjautą kiaušinį.
Tinka vartoti su: Prie šaltibarščių labai tinka virtos bulvės ar bulvių košė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!