Serbiška „Nuga"


Patiekalo šalis: Slovakija
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.4 baltymai,
2.250 g cukraus,
3.250 g riešutų,
4.100 medaus.
Gaminimas:
Baltymai išplakami giliame pusdubenyje, nenustojant plakti, dalimis sudedamas cukrus ir supilamas ištirpintas medus. Indas su baltymais įstatomas į puodą su karštu vandeniu ir maišant baltymai kaitinami 30 minučių. Masei sutirštėjus, nuimama nuo ugnies, sudedami stambiai supjaustyti riešutai, išmaišoma ir sudrėkintu peiliu užtepama ant vaflio. Uždengiama kitu vafliu, paslegiama ir sustingus supjaustoma.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!