Sicilietiška žuvienė

Ingridientai:
600 g žuvies
3 kiaušinių tryniai
3 česnakai
svogūno galva
augalinio aliejaus
1 šaukštas citrinos sulčių
žalių petražolių
pipirų
druskos
Gaminimas

Žuvį išdarinėti, supjaustyti ir sudėti į vandens pripiltą puodą. Čia pat sudėti supjaustytus ir aliejuje pakepintus svogūnus, petražoles ir česnakus. Virti ant silpnos ugnies. Prieš baigiant virti pasūdyti, įberti pipirų. Kai sriuba išvirs, žuvį išimti ir padėti šiltai. Į sriubą supilti su keliais šaukštais sultinio išsuktų trynių, pagardinti citrinos sultimis. Žuvis tiekiama atskirai su karštomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!