Sluoksniuota liežuvio mišrainė

Ingridientai:
(3 porcijos)

2 virti kiaulių liežuviai,
9 maži marinuoti agurkėliai,
3 virtos morkos,
6 šaukštai majonezo,
4-5 virtos bulvės,
petražolių šakelės papuošimui.
200 g marinuotų pievagrybių,
Gaminimas
Į porcijines taures salotoms dedame kubeliais supjaustytas bulves ir morkas. Prie taurių sienelių sudedame marinuotus pievagrybius, o į vidurį - kubeliais supjaustytus liežuvius. Salotas papuošiame marinuotais agurkėliais, majonezu ir petražolių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!