Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

400 g šaldytos sluoksniuotos tešlos.

Įdarui:
400 g lašišos filė,
300 g „Tilžės“ sūrio,
100 ml pieno,
20 g krapų,
2 kiaušiniai,
druskos ir maltų pipirų

Gaminimas:
Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius išmaišykite su smulkiais kubeliais supjaustyta lašiša, sutarkuotu sūriu ir smulkiai kapotais krapais, gardinkite prieskoniais. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite 10 x 10 cm dydžio kvadratais.Kraštus patepkite baltymais, suplaktais su pienu. Ant vienos kvadrato puselės įstrižai dėkite įdarą, kitą užlenkite ant viršaus, kad išeitų trikampis, ir gerai užspauskite, žiūrėkite, kad įdaras būtų kruopščiai uždengtas. Viršų vėl aptepkite baltymų bei pieno plakiniu. Galiausiai bandeles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, šaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite 15 minučių

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!